×
19-07-2023

Sevagram test Micro-Cosmos

Een goede en veilige nachtrust voor de bewoner is voor ons belangrijk. Om een goede nachtrust te bevorderen maken we op onze PG-locaties gebruik van het Slaapprotocol. Natuurlijk houden we continu onze ogen en oren open om (nieuwe) producten te testen, met als doel de nachtrust van onze bewoner te verbeteren. De afgelopen tijd hebben we op onze locatie Campagne de Micro-Cosmos getest. Sinds een aantal weken zijn we de Micro Cosmos aan het testen op de locatie Tobias.

Een goede en veilige nachtrust voor de bewoner is voor ons belangrijk. Om een goede nachtrust te bevorderen maken we op onze PG-locaties gebruik van het Slaapprotocol. Samen met Cicero en Zuyderland zijn we momenteel bezig met het vertalen van dit protocol naar een digitale applicatie, die gebruikt kan worden op verschillende devices. Daarnaast bekijken we ook de toepasbaarheid van dit protocol in andere settingen, zoals de GRZ en WLZ Somatiek. 

Natuurlijk houden we continu onze ogen en oren open om (nieuwe) producten te testen, met als doel de nachtrust van onze bewoner te verbeteren. De afgelopen tijd hebben we op onze locatie Campagne de Micro-Cosmos getest. Sinds een aantal weken zijn we de Micro Cosmos aan het testen op de locatie Tobias. Zodra de resultaten bekend zijn, delen we deze graag met jullie.  

“De Micro-Cosmos is een bedkap die ervoor zorgt dat cliënten van een rustige en geborgen slaapomgeving genieten. De slechte nachtrust kan zorgen voor het omdraaien van het dag-nacht ritme en onbegrepen gedrag overdag, zoals agressie en agitatie. Vaak komen bewoners 's nachts uit bed waardoor de nachtdienst ontzettend druk is.” 

Mocht jij een innovatief product tegen komen waarvan jij denkt dat deze de nachtrust van onze bewoner bevorderd? Laat het ons weten via martijn.steijns@sevagram.nl

0900 777 4 777

+