×

Tobias ~ Heerlen

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV7 (beschermd wonen met zeer intensieve dementiezorg)

Veilig en huiselijk

WONEN IN TOBIAS

Een centrum voor bewoners met dementie aan de wijken Bekkerveld en Aarveld. De bewoners met dementie wonen in een kleine woongroep van maximaal 13 bewoners die kunnen beschikken over een gezamenlijke woonkamer met een eigen uitstraling.

Tobias heeft 104 verpleegkamers verdeeld over 8 woongroepen. 

Vrijheid
Voor bewoners met dementie is de locatie zodanig ontworpen dat zij altijd de vrijheid hebben om in het zorgcentrum rond te lopen. Dat zorgt voor rust en geeft bewoners het gevoel van vrijheid.

Verpleegkamers
De kamers hebben allemaal een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Herkenbaarheid
Overal in de gangen en algemene ruimten zijn grote muurfoto’s aangebracht die oude tijden doen herleven. Dit zorgt bij de bewoners voor rust en vertrouwdheid.

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Mijn moeder woonde 3 jaar bij zorginstelling Tobias en heeft daar een fijne tijd gehad. Zeer bekwaam personeel en hoewel ook daar gebrek aan personeel is, werd er toch steeds met veel aandacht voor mijn moeder gezorgd. Ik ben een mondige dochter en ze zullen vast niet altijd blij met me zijn geweest, maar in het belang van mijn moeder, moesten er toch soms dingen echt (met respect) gezegd worden. Hier werd echter altijd positief op gereageerd en er werd steeds alles gedaan om het haar zo comfortabel mogelijk te maken. Nu mijn moeder overleden is kijk ik met tevredenheid terug op de gehele tijd en met name ook op haar laatste dagen. Het was mooi (als je afscheid zo kunt noemen) lieve personeel van Tobias en dan met name afd. Leenhof, heel erg bedankt voor alle lieve en goede zorgen, bedankt voor alle warme truitjes en sjaaltjes... dikke knuffel van een betrokken dochter...jullie weten vast wel wie..."

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Piet Malherbestraat 2

6417 ZA Heerlen

045 542 64 44

Secr.Tobias@sevagram.nl

0900 777 4 777

+