×

Licht & Liefde ~ Maastricht

Voor bewoners met een zorgprofiel:
ZG-vis (wonen met begeleiding en verzorging)
VV4 (intensieve begeleiding en verzorging)
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV6 (beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging)

Liefdevolle begeleiding

WONEN IN LICHT & LIEFDE

Een zorgcentrum voor bewoners met intensieve lichamelijk zorg of bewoners die op latere leeftijd visuele beperkt (blind of slechtziend) zijn geworden. Licht & Liefde ligt aan een statige laan aan de rand van het centrum met het grote stadspark om de hoek.

De locatie heeft drie verdiepingen met ongeveer 12 kamers per woonlaag. Op iedere verdieping is ook een gezamenlijke huiskamer. In totaal kunnen 38 bewoners in de locatie wonen.

Vrijheid & zelfstandigheid
De locatie is zodanig ingericht dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. De mooie stadstuin is zo ontworpen dat bewoners veilig en toch zelfstandig een wandeling kunnen maken. Alles om de zelfstandigheid en vrijheid te vergroten. Er wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van de individuele bewoner en behoud van autonomie is hiervan een belangrijk onderdeel.

Kamers
De kamers hebben allemaal een eigen badkamer met douche, toilet, wastafel en keukenblok. De deuren zijn voorzien van grote (voelbare) kamernummers.

.

Klik op de video om de sfeer in Licht & Liefde te ervaren!

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Zeer attente en zorgsame verpleging. Vriendelijke omgang met bewoners als ook bezoekers. Goed aangepaste activiteiten. Goede maaltijden. Het gebouw is een beetje aan renovatie toe maar dat staat schijnbaar in de planning."

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Prins Bisschopssingel 20

6211 JX Maastricht

088 991 31 00

secr.lichtenliefde@sevagram.nl

De cliëntvertrouwenspersoon van deze locatie

KLIK HIER!

0900 777 4 777

+