×

St. Anna ~ Heerlen

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV4 (intensieve begeleiding en verzorging)
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV6 (beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging)

Kleinschalig en sfeervol

WONEN IN ST. ANNA

Wonen in St. Anna betekent wonen in een kleinschalig, huiselijk zorgcentrum in de wijk Welten in Heerlen. Een wijk met een vriendelijk, tikje dorps karakter. Het zorgcentrum ligt aan de rand van een klein winkelcentrum, waar ook tal van andere faciliteiten aanwezig zijn.Rond het zorgcentrum ligt een sierlijk aangelegde tuin. Hier kunt u wandelen of gewoon lekker genieten van de rust. 

 

Op loopafstand kunt u wandelen rond de Weltervijver en de Weltermolen, één van de fraaiste watermolens van Nederland. De centrale ligging, midden in een klein winkelcentrum met tal van andere faciliteiten binnen handbereik, maakt St. Anna uniek.

In het zorgcentrum ligt de oude sfeervolle kapel St. Anna waar wekelijks een kerkdienst wordt verzorgd. 

St. Anna heeft 40 zorgunits voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en zo veel als mogelijk de zorg en ondersteuning kunnen krijgen gericht op de zorg- en welzijnsvraag van de bewoner. Veel buurtbewoners, die niet meer zelfstandig kunnen wonen, kiezen voor St. Anna zodat ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven; daar waar men is opgegroeid en het sociale netwerk heeft opgebouwd.

Klik op de video om de sfeer in St. Anna te ervaren!

Één van de waarderingen via ZorgKaart Nederland

"Wij zijn heel tevreden met de zorg die mijn vader krijgt in St Anna. Vanaf de eerste dag voelde mijn vader zich helemaal thuis. Mijn vader had het niet beter kunnen treffen. De gezellige activiteiten hebben ervoor gezorgd dat mijn vader weer helemaal opgebloeid is. Jullie hebben hart voor de zaak. Wij hopen dat mijn vader hier nog jaren van kan blijven genieten." 

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

De Doom 9

6419 CW  Heerlen

045 576 07 20

Secr.stanna@sevagram.nl

De cliëntvertrouwenspersoon van deze locatie

Lees meer

0900 777 4 777

+