×

Gasterie restaurants

De gezellige Gasterie neemt in elke locatie een bijzondere plaats in. De Gasterie is smaakvol en eigentijds ingericht en nodigt u graag uit om er dagelijks te komen eten.

De Gasterie is onze benaming voor het restaurant binnen het zorgcentrum. U bestelt, net als in een 'gewoon' restaurant, aan tafel een heerlijk diner, dat u zelf samenstelt. Uiteraard ontbreekt een heerlijk glaasje wijn niet!

Voor elk wat wils

Gasten kunnen kiezen uit twee driegangenmenu's en een wisselend 'Chef's Menu'. Het is hierbij ook mogelijk om uit de verschillende menu's een eigen combinatie samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld het voorgerecht van menu A, het hoofdgerecht van menu B en het dessert van het Chef's menu kiezen. Op deze manier heeft u elke dag ruime keus en is er voor ieder wat wils. Uiteraard houdt de chef-kok in de Gasterie rekening met diëten, allergieën en speciale bereidingswijzen.

Alle menu's zijn met zorg samengesteld en op 'sous-vide'-wijze bereid. Sous-vide is een manier van bereiden waarbij de smaak optimaal blijft en de vitaminen en mineralen behouden blijven.

Ook organiseren verschillende Gasterieën regelmatig zogenaamde 'smulavonden' of een bijzonder themamenu. Houdt hiervoor de aankondigingen door de locaties in de gaten.

Reserveren is soms nodig. Dit is afhankelijk van de locatie. 

Tip! Neem vooraf contact op met de locatie waar u graag wilt gaan eten of daar een Gasterie aanwezig is en/of reserveren noodzakelijk is...

Bekijk onze locaties!

0900 777 4 777

+