×

De Regenboog ~ Heerlen

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV6 (beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging)
VV7 (beschermd wonen met zeer intensieve dementiezorg)
VV8 (beschermd wonen met zeer intensieve verzorging en verpleging)
GGZ3 (verblijf met intensieve begeleiding)
GGZ4 (verblijf met intensieve begeleiding en verzorging)

Gespecialiseerde zorg

WONEN, WELZIJN EN ZORG IN DE REGENBOOG

De Regenboog in Heerlen is gespecialiseerd in zorg voor ouderen met een psychiatrische stoornis. Meer specifiek gaat het om geronto-psychiatrische aandoeningen in combinatie met somatische en/of psycho-geriatrische aandoeningen. 

De Regenboog ligt in de wijk Palemig, niet ver van het centrum van Heerlen. Vlakbij ligt een groot aangelegd park met een fraaie vijver. Een bushalte en Heerlen Centrum met diverse winkels liggen op loopafstand.

De Regenboog heeft 62 verpleegkamers. De locatie bestaat uit 4 afdelingen waarvan 1 semi-gesloten afdeling en 3 open afdelingen.

Er is veel aandacht voor het welzijn van bewoners en daar horen muziek, leuke voorstellingen, genieten van Limburgse vlaai, samen erop uit gaan, bewegen en nog veel meer bij. Veel activiteiten worden mogelijk gemaakt dankzij Sevagram Verwenzorg.

Ontspanning
De Regenboog beschikt over een ruime Gasterie waar u overdag een hapje en een drankje kunt nuttigen. Ook beschikt de locatie over een zonnig terras en een ruime tuin met volières en beweegapparatuur.

Verpleegkamers
De kamers hebben allemaal een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 

.

Klik op de video om de sfeer in De Regenboog te ervaren!

"Ondanks de Corona en de daarbij komende drukte. Is er altijd tijd om mijn vragen te beantwoorden. Mijn moeder wordt uitstekend verzorgd. Doen hun uiterste best om het mijn moeder zo aangenaam mogelijk te maken. Wel zou ik de wensen dat er meer personeel aangenomen wordt. Ik merk echt dat de dames zich in een absolute bocht wringen omdat er te weinig mensen zijn op de afdeling. Echt een diepe buiging hoe hard deze dames werken", aldus een mantelzorger.

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Meezenbroekerweg 13 

6415 SC  Heerlen

045 763 02 90

Secr.Regenboog@sevagram.nl

De cliëntvertrouwenspersoon van deze locatie

Klik hier!

0900 777 4 777

+