×

Panhuys ~ Hulsberg

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV7 (beschermd wonen met zeer intensieve dementiezorg)

Landelijk groen

WONEN, WELZIJN EN ZORG IN PANHUYS

In een parkachtige landelijke omgeving in Hulsberg ligt zorgcentrum Panhuys, bestemd voor bewoners met dementie. De kleinschaligheid van de afdelingen in combinatie met een gezamenlijke woonkamer met keuken zorgen voor een familiaire sfeer. 

De 60 verpleegkamers zijn onderverdeeld in 6 woongroepen van elk 10 bewoners met een gezamenlijke huiskamer en sanitaire voorzieningen. De kamer kan ingericht worden met eigen meubels, dat zorgt bij de bewoners voor rust en herkenbaarheid.

Er is veel aandacht voor het welzijn van bewoners en daar horen muziek, leuke voorstellingen, genieten van Limburgse vlaai, samen erop uit gaan, bewegen en nog veel meer bij. Veel activiteiten worden mogelijk gemaakt dankzij Sevagram Verwenzorg.

Veilig met bewegingsvrijheid
De bewoners hebben binnen het gebouw alle bewegingsvrijheid. Ook kunnen ze onder alle weersomstandigheden genieten van de omsloten binnentuin. Dat is een veilig gevoel!

Apart maar niet gescheiden
Naast het verpleeghuis liggen vier aanleunwoningen die door Sevagram verhuurd worden aan mensen met een zorgvraag of partners van bewoners in het verpleeghuis.

Echtparen waarvan één van de twee verhuist naar een verpleeghuis, kan de partner wonen in één van de aanleunwoningen. Apart maar niet gescheiden.

Buurt
Het dorpse en landelijke karakter van de locatie zorgt dat deze locatie uitermate geschikt is voor bewoners uit de gemeente Nuth en omgeving. Winkels en wandelgebied bevinden zich op loopafstand.

Seniorenwoningen in de buurt
Naast het verpleeghuis zijn seniorenwoningen. Deze worden verhuurd via de woningstichting.

.

Klik op de video om de sfeer in Panhuys te ervaren!

Op zoek naar een servicewoning!

Wilt u graag zelfstandig wonen in één van onze service woningen met eventueel (thuis)zorg aangrenzend aan onze verpleeglocatie in Hulsberg... (met inschrijfformulier)

KLIK HIER!

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Mijn vader verbleef van half mei 2020 tot zijn overlijden op 26-9-2021 in het Panhuys in Hulsberg. In het begin waren er nog flink beperkende corona maatregelen, en het nieuwe gebouw was pas in oktober 2019 in gebruik genomen. Het moest nog worden aangekleed. Het was nog wat kaal, wit, ziekenhuis-achtig. Uiteindelijk werd dat beter. En in de (hopelijk nabije) toekomst zal dat zeker nog beter worden. Maar de verplegers hebben er alles aan gedaan het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er waren ook activiteitenbegeleiders en vrijwilligers die veel tijd aan met de bewoners besteden. Schatten zijn het allemaal!"

.

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Panhuys 1

6336 AH Hulsberg

088 991 30 00

Secr.Panhuys@sevagram.nl

De cliëntvertrouwenspersoon in deze locatie...

Klik hier!

0900 777 4 777

+