×

Campagne ~ Maastricht

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV4 (intensieve begeleiding en verzorging)
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV6 (beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging)
VV7 (beschermd wonen met zeer intensieve dementiezorg)
VV8 (beschermd wonen met zeer intensieve verzorging en verpleging)

Vrijheid en open

WONEN IN CAMPAGNE

Een centrum voor zowel bewoners met dementie als voor bewoners met intensieve lichamelijke zorg in de gelijknamige villawijk Campagne. Grenzend aan de wijken Wolder en Biesland waardoor het dorps van deze wijken ook merkbaar is in zorgcentrum Campagne.

De bewoners met dementie of de bewoners met intensieve zorg wonen afzonderlijk van elkaar in een kleine woongroep van 8 tot 9 bewoners die kunnen beschikken over een eigen woonkamer.

Campagne heeft 150 verpleegkamers verdeeld over 18 woongroepen. Gekoppeld aan het zorgcentrum liggen 57 appartementen waar senioren zelfstandig kunnen wonen met thuiszorg.

Vrijheid
Alle woongroepen zijn gekoppeld aan een groot balkon of één van de drie thematische binnentuinen. Voor bewoners met dementie is de locatie zodanig ontworpen dat zij altijd de vrijheid hebben om in het zorgcentrum rond te lopen zonder tegen een gesloten deur aan te lopen. Dat zorgt voor rust en geeft bewoners het gevoel van vrijheid.

Verpleegkamers
De kamers hebben allemaal een Frans balkon, een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De deuren zijn breed genoeg om met een bed door te manoeuvreren.

Domotica
In overleg met de bewoners of diens wettelijk vertegenwoordiger kunnen domotica (kamer automatisering) worden aangezet waardoor de bewoner 's nachts in alle rust kan slapen en de verpleging automatisch gealarmeerd wordt als er iets in de kamer gebeurt. De klantkenner kan u daar alles over vertellen.

Semimuraal wonen
In de aangrenzende service-appartementen kunt u ook wonen met een indicatie op basis van verschillende zorgprofielen. U betaalt dan gewoon de huur voor het appartement en de zorg en ondersteuning wordt aangeboden op basis van een Volledig Pakket Thuis.

Klik op de video om de sfeer in Campagne te ervaren!

Op zoek naar een serviceappartement!

Wilt u graag zelfstandig wonen in één van onze serviceappartementen met (thuis)zorg in de villawijk Campagne in Maastricht... (met inschrijfformulier)

KLIK HIER!

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Mijn vader is weer een beetje opgebloeid na jaren van eenzaamheid", aldus een mantelzorger.

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSevagram, Campagne is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adres- en contactgegevens

Médoclaan 66

6213 EC  Maastricht

088 99 13 300

Secr.Campagne@sevagram.nl

De cliëntvertrouwenspersoon van deze locatie

KLIK HIER!

0900 777 4 777

+