×

Geerlingshospice ~ Valkenburg

Het Geerlingshospice is landelijk gelegen, aan het Geulstrand nabij het centrum van Valkenburg.

Het hospice verwelkomt gasten met een zorgprofiel VV10.

Het Geerlingshospice biedt een liefdevol thuis voor ernstig zieke mensen, zodra verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving niet (meer) mogelijk is. In een warme, sfeervolle en huiselijke omgeving ontvangen onze gasten 24 uur per dag mensgerichte zorg door gepassioneerde medewerkers met ondersteuning van speciaal hiervoor opgeleide vrijwilligers; desgewenst met hulp van hun partner en/of familie.

Onze locatie
Het Geerlingshospice biedt huisvesting aan tien gasten met een eigen sfeervolle eenpersoonskamer met sanitaire voorzieningen. Verder is er een gezellige huiskamer, een keuken, een mooie sfeervolle tuin met terras en voldoende parkeergelegenheid. Alle gastenkamers en de huiskamer beschikken over een internetverbinding.

Verblijf partner/familie
Als partner of familielid bent u 24 uur per dag bij ons welkom, het is ook mogelijk om te overnachten. Ook huisdieren zijn van harte welkom. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie
We begrijpen dat u veel vragen heeft over een verblijf in ons hospice. In onze algemene brochure geven we u graag wat meer inhoudelijke informatie. Persoonlijk contact is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Aanmelden
De aanmeldingsprocedure voor een plek in een hospice gaat via Zorgpunt:
Oostelijke Mijnstreek bereikbaar via 088 - 018 75 00
Maastricht en het Heuvelland via 043 - 850 93 00
 

Download onze brochure Bekijk onze huisregels

Stichting Vrienden van Het Geerlingshospice

De Stichting Vrienden van Het Geerlingshospice is in het leven geroepen om het hospice en haar gasten financieel te ondersteunen voor al die activiteiten, waar het budget van Het Geerlingshospice ontoereikend is. Lees meer over deze stichting.

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Als het thuis echt niet meer kan, is dit de beste en mooiste plek om je laatste dagen te verblijven. De zorg en aandacht voor zowel de zieke als de naasten is top. Dat de eigen huisarts ook hier zeer nauw betrokken is, hebben wij als heel prettig ervaren."

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Oosterbeemd 24 A

6301 ZL Valkenburg

043 609 85 51

geerlingshospice@sevagram.nl

0900 777 4 777

+