×

Onze specialisten

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Logopedie bij Sevagram Logopedie bij Sevagram

Logopedie

Wanneer u problemen heeft op het gebied van taal, spraak, kauwen en/of slikken, ademhaling, stem of gehoor, is het goed om te weten dat u terecht kunt bij de logopedisten van Sevagram.

Vaktherapie bij Sevagram Vaktherapie bij Sevagram

Vaktherapie

Vaktherapie is een nieuwe behandelvorm die valt onder de paramedische dienst van Sevagram. Het is een ervaringsgerichte en non-verbale therapievorm waarbij dans, beweging en lichaamsgericht werken centraal staan.

Fysiotherapie bij Sevagram Fysiotherapie bij Sevagram

Fysiotherapie

Dat bewegen niet vanzelfsprekend is, beseft u pas wanneer u ergens last van krijgt. Fysiotherapie is bedoeld voor iedereen die in het dagelijkse leven problemen ondervindt met houding en beweging.

Ergotherapie bij Sevagram Ergotherapie bij Sevagram

Ergotherapie

Het uitvoeren van dagelijkse handelingen gaat vaak automatisch, zonder over na te denken. Echter heeft u moeite met de uitvoering van deze handelingen, dan is ergotherapie wellicht iets voor u. Hierbij kan gedacht worden aan: uw zelfverzorging, eten/drinken, huishouden, uitvoeren hobby’s, boodschappen doen en u verplaatsen in- en rondom uw woning.

Diëtetiek bij Sevagram Diëtetiek bij Sevagram

Diëtetiek

Voor uw gezondheid kan het nodig zijn dat er iets veranderd wordt aan uw voeding. De arts verwijst u dan naar de diëtist. De diëtist stelt, in overleg met u, een dieet- of voedingsadvies op en helpt om dit goed toe te passen in uw dagelijks leven.

Specialist Ouderengeneeskunde bij Sevagram Specialist Ouderengeneeskunde bij Sevagram

Specialist Ouderengeneeskunde

Heeft u een indicatie met ‘behandeling’ dan wordt bij het verhuizen naar één van onze locaties de medische zorg van uw huisarts overgenomen door een Specialist Ouderengeneeskunde. De functie ‘behandeling’ is mogelijk vanaf een zorgprofiel VV5 en hoger.

Mondzorg Mondzorg

Mondzorg

Zonder dat we er bij stilstaan begint én eindigt iedereen de dag met mondzorg. Poetsen geeft ons een fris en verzorgd gevoel en is van belang voor onze (mond)gezondheid. Dat geldt ook voor onze bewoners.

Afbeelding van Sevagram Afbeelding van Sevagram

Palliatief Advies Team

Als zorgmedewerker van Sevagram kun je het Palliatief Advies Team (PAT) inschakelen voor advies en ondersteuning bij al je vragen over de palliatieve en terminale zorg van onze bewoners.

0900 777 4 777

+