×

Dr. Ackenshuis ~ Gulpen

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV4 (intensieve begeleiding en verzorging)
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV6 (beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging)
VV7 (beschermd wonen met zeer intensieve dementiezorg)
VV8 (beschermd wonen met zeer intensieve verzorging en verpleging)

Gezellig dorps

WONEN IN DR. ACKENSHUIS

Een locatie aan de rand van het centrum met uitzicht op kasteel Neubourg en de Gulpenerberg voor zowel bewoners met dementie als voor bewoners met intensieve lichamelijke zorg. Dorpse gezelligheid want de meeste bewoners komen allemaal uit het dorp of de omliggende gehuchten. Hierdoor is de sfeer in de locatie familiair.

De bewoners met dementie of de bewoners met intensieve zorg wonen afzonderlijk van elkaar in kleine woongroepen met de beschikking over een eigen woonkamer per woongroep.Dr. Ackenshuis heeft 122 kamers. Gekoppeld aan het zorgcentrum ligt De Hazelhof, een kleinschalige locatie gericht op mensen met het syndroom van Korsakov. Tevens liggen naast de locatie meerdere seniorenwoningen. Ook deze bewoners zijn welkom om in Dr. Ackenshuis gebruik te maken van voorzieningen zoals de Gasterie en de kapsalon.

Vrijheid
Voor bewoners met dementie is een tuin ontworpen waarin zij in alle vrijheid rond kunnen lopen. Dat zorgt voor rust en geeft bewoners het gevoel van vrijheid.

Kamers
De kamers zijn ruim waardoor het inrichten met eigen meubels zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwdheid. De kamers hebben allemaal een wastafel. De deuren zijn breed genoeg om met een bed door te manoeuvreren.

.

Klik op de video om de sfeer in Dr. Ackenshuis te ervaren!

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Personeel van de afdeling Cartils is zeer betrokken, zorgzaam en professioneel. Goed en fijn contact met verpleging, arts en maatschappelijk werk. Heel blij dat onze moeder bij hen mocht wonen en kon genieten van goede zorg en aandacht. Ook de palliatieve zorg zeer warm. Echte zorgtopper! Via Caren Zorgt alles digitaal mee kunnen lezen", aldus een mantelzorger.

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Oude Maastrichterweg 21 

6271 EA Gulpen

088 991 26 00

Secr.DrAckenhuis@sevagram.nl

De cliëntvertrouwenspersoon van deze locatie

Klik hier!

0900 777 4 777

+