×

Oosterbeemd - Valkenburg

Voor bewoners met een zorgprofiel:
VV4 (intensieve begeleiding en verzorging)
VV5 (beschermd wonen met intensieve dementiezorg)
VV6 (beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging)
VV8 (beschermd wonen met zeer intensieve verzorging en verpleging)
LG4 (wonen met begeleiding en verzorging)
LG6 (wonen met intensieve begeleiding en intensieve verzorging)

Welkom in een sprookjesachtige omgeving

WONEN, WELZIJN EN ZORG IN OOSTERBEEMD

Op loopafstand van het gezellige centrum van Valkenburg, midden in een sprookjesachtige landelijke omgeving, ligt zorgcentrum Oosterbeemd. Het Geulpark omarmt ons aan de achterzijde van het gebouw, waardoor u elke dag kunt genieten van de prachtige Limburgse natuur.

Hier bieden wij u een warm welkom, waar zowel bewoners met beginnende dementie als bewoners met (intensieve) lichamelijke zorg zich thuis voelen.

Het zorgcentrum telt 102 kamers verdeeld over 3 woonlagen, waar comfort en veiligheid hand in hand gaan. Grenzend aan de prachtige tuin van Oosterbeemd bieden wij tevens sfeervolle seniorenwoningen aan: de Residence-appartementen of bungalowwoningen.

Er is veel aandacht voor het welzijn van bewoners en daar horen muziek, leuke voorstellingen, genieten van Limburgse vlaai, samen erop uit gaan, bewegen en nog veel meer bij. Veel activiteiten worden mogelijk gemaakt dankzij Sevagram Verwenzorg.

Apart, maar niet gescheiden
Wanneer een van de twee geliefden verhuist naar ons zorgcentrum, bieden we een unieke oplossing die de band tussen hen behoudt. Onze Residence-appartementen en bungalowwoningen stellen echtparen in staat om samen te blijven, ook al hebben ze verschillende woon/zorg- behoeften: apart, maar niet gescheiden.

En er is meer! Als er twee kamers beschikbaar zijn en beide partners moeten verhuizen naar een zorgcentrum, kunt u in Oosterbeemd samen komen wonen. Deze speciale regeling biedt niet alleen de zorg en aandacht die onze bewoners nodig hebben, maar behoudt ook de intimiteit en verbondenheid die ze delen.

Comfort en Toegankelijkheid
Onze kamers bieden alle faciliteiten die u nodig heeft: een compleet keukenblok en de privacy van uw eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bij Oosterbeemd begrijpen we dat toegankelijkheid van cruciaal belang is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze locatie en de betoverende omgeving volledig rolstoeltoegankelijk zijn. Geniet van zorgeloze wandelingen door de prachtige natuur of ontspan op het gezellige terras, wetende dat u zich moeiteloos kunt verplaatsen.

U bent altijd welkom
Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en het warm welkom van Oosterbeemd zelf te ervaren. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u te ondersteunen en te omringen met de zorg en aandacht die u verdient.

.

Klik op de video om de sfeer in Oosterbeemd te ervaren!

Op zoek naar een serviceappartement of -woning!

Wilt u graag zelfstandig wonen in één van onze serviceappartementen of woningen met eventueel (thuis)zorg aan de rand van het centrum van Valkenburg... (met inschrijfformulier)

KLIK HIER!

Één van de waarderingen via Zorgkaart Nederland

"Mam is sinds 19 januari in zorgcentrum oosterbeemd, ze krijgt een hele lieve verzorging van werkelijk alle medewerkers, alle lof voor deze lieve mensen. We zijn blij dat ze zo een fijn plekje heeft."

Klik op de button van Zorgkaart Nederland en lees alle waarderingen...

Adres- en contactgegevens

Weth. Paulssenlaan 8

6301 ZZ Valkenburg a/d Geul

043 609 84 00

Secr.Oosterbeemd@sevagram.nl

De cliëntvertrouwenspersoon in deze locatie...

Klik hier!

0900 777 4 777

+