×

Verantwoording

Onze maatschappelijke en kwaliteitsjaarverslagen

"Samen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat elke dag er voor bewoners toe doet"

Afbeelding van Sevagram Afbeelding van Sevagram

Sevagram's maatschappelijk jaarverslag 2021

2021 was een pittig jaar. COVID-19 hield de wereld in zijn greep en had opnieuw de nodige impact op onze bewoners, hun familieleden, medewerkers en vrijwilligers. Daar bovenop kwam in juli de waterramp, die vooral onze locaties in Valkenburg -maar ook locaties daarbuiten- raakte. En hoe!

Afbeelding van Sevagram Afbeelding van Sevagram

Sevagram's maatschappelijk jaarverslag 2020

Het jaar 2020 begon als ieder ander jaar. Natuurlijk hoorden we vanuit China berichten over een onbekend virus. Maar het verontrustte ons vooralsnog niet. Totdat Italië bijna dagelijks in het nieuws was en daarmee het virus -dat we leerden kennen als corona of COVID-19- steeds dichterbij kwam. Eind februari was ook in Nederland de eerste besmetting een feit. Vanaf toen ging alles snel.

Afbeelding van Sevagram Afbeelding van Sevagram

Sevagram's kwaliteitsverslag 2021

Na 2020 was ook 2021 voor Sevagram een jaar vol uitdagingen. Ondanks onze hoopvolle verwachtingen aan het begin van het jaar, zou de coronapandemie nog het hele jaar de samenleving en dus ook Sevagram in zijn greep houden.

Afbeelding van Sevagram Afbeelding van Sevagram

Jaarrekeningen

Al onze jaarrekeningen zijn openbaar en gedeponeerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zoek op ‘Sevagram zorgcentra’…

0900 777 4 777

+