×
18-09-2023

Onderzoek en innovatie

Bij Sevagram zijn we altijd bezig zijn met het verbeteren van de zorg die we bieden. Daarbij komen ook thema’s zoals wetenschappelijk onderzoek en ethiek aan bod. We vinden het belangrijk dat we de juiste kennis en ondersteuning in huis hebben óf die weten te vinden.  

Op dit moment denken we na over hoe we onderzoek en ethiek een plaats kunnen geven binnen Sevagram. Dit doen we samen met de medische dienst van Sevagram. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar nieuwe ideeën en manieren om de zorg te verbeteren, maar ook onderzoeken hoe we onze kennis kunnen vergroten en ethische vraagstukken kunnen aanpakken.   

Om dit goed te doen, overwegen we om een speciale interne groep op te zetten: een ethische commissie onderzoek. Deze groep zou zich richten op vragen rondom ethiek en onderzoek binnen ons werk.  

Dus, als je een slim idee hebt over onderzoek of ethiek, iets wat je altijd al hebt willen delen of gewoon enthousiast bent over deze onderwerpen, stuur dan gerust een mail naar innovatieplatform@sevagram.nl 

0900 777 4 777

+