×
28-04-2023

100 jarige vrijwilliger bij Tobias

Dinsdag 25 april werd Jan Rozenstraten in het zonnetje gezet door coördinatoren vrijwilligerswerk Swenna Buddingh en Tamara ter Horst. Met een mooie bos bloemen en een fles Campari werd hij thuis gefeliciteerd met het bereiken van het 100ste levensjaar. Hij is daarmee de oudste, nog actieve vrijwilliger bij Tobias...

.

Hier richt dhr. Rozenstraten zich vooral op de individuele contacten als maatje van de cliënten. Op zijn respectabele leeftijd is hij bovendien nog steeds voorzitter van de bridgeclub en ondersteunt hij de priester bij de wekelijkse eredienst.

Zoals een goed familieman betaamt, heeft hij afgelopen zaterdag al een groot feest gegeven voor de hele familie met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Het was een geslaagd feest waar hij niet over raakt uitgepraat.


Over stoppen als vrijwilliger wil hij voorlopig niets horen. “Ik ben nog te vitaal om er een punt achter te zetten. Bovendien zie ik het niet als een opgave als eerder een eer om mensen te begeleiden”, glimlacht hij.

Lees ook het interview:

https://www.sevagram.nl/allemaal-sevagram/sevagram-aan-het-woord/vrijwilligers/jan-rozestraten

0900 777 4 777

+