×

Tovertafel

De Tovertafel is een zorginnovatie die geluksmomenten creëert voor mensen met een cognitieve uitdaging en iedereen om hen heen.

Een helder moment, een herinnering die opdoemt, een onverwacht grapje. Het zijn schaarse geluksmomenten voor mensen met dementie, maar ze zijn des te waardevoller. In de latere fasen kunnen mensen met dementie in hun schulp kruipen en lijden aan apathie. De Tovertafel Original doorbreekt apathie op een vernieuwende en effectieve manier door mensen met dementie en iedereen om hen heen uit te nodigen om samen te spelen met mooie, interactieve lichtprojecties. Wat blijkt? Je bent nooit te oud om te spelen!
 
De Tovertafel is een kastje dat aan het plafond wordt gehangen, boven de vertrouwde eettafel bijvoorbeeld. In het kastje zitten onder andere een hoge kwaliteit beamer, infraroodsensoren, een luidspreker en een processor waarmee de interactieve spellen op tafel worden geprojecteerd. Het apparaat neemt geen ruimte in beslag en laat de vertrouwde leefomgeving intact. Met een druk op de knop kan het spelen beginnen.

0900 777 4 777

+