St. Anna

contact ronde button

St. Anna

Gezellig wonen in een dorpse buitenwijk van Heerlen

hoofdfoto stanna

Wonen in zorgcentrum St. Anna betekent wonen in een kleinschalig, huiselijk zorgcentrum midden in Welten, een gezellige, populaire buitenwijk van Heerlen met een opmerkelijk dorpskarakter. Op 100 meter afstand van het zorgcentrum ligt een keur aan winkels. Ook tal van andere faciliteiten liggen binnen handbereik, denk hierbij aan een kerk, gezellige caféetjes en een buurtcentrum.

St. Anna telt veertig eenpersoonsappartementen. Onze vaste medewerkers, die allen zeer betrokken en gemotiveerd zijn, krijgen ondersteuning van actieve en enthousiaste vrijwilligers en staan garant voor mensgerichte zorg. Door hun inzet maken zij het verschil en van iedere dag een bijzondere dag voor onze cliënten.

Eindeloos wandelen in de schitterende natuur
De nabijheid van de binnenstad van Heerlen garandeert ook alle andere voorzieningen in de buurt. Rond Welten ligt veel natuur, waar je opvallend mooi kunt wandelen, bij voorbeeld rond de Weltervijver nabij de Weltermolen, een van de fraaiste watermolens van Nederland. Het centrum van Heerlen ligt op twintig minuten loopafstand en is ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Sevagram à la Carte
In St. Anna is de maaltijdservice Sevagram à la Carte beschikbaar. Door de speciale bereidingswijze onderscheiden onze à la carte-maaltijden zich van andere kant-en-klaar maaltijden. Meer informatie over Sevagram à la Carte.

 


Als blijk van internationale erkenning voor mensgerichte zorg heeft St. Anna op 28-4-2016 het Planetree-label behaald.