Dr. Ackenshuis

Klik hier voor de actuele bezoekregeling.

Wonen in het kloppend hart van het Heuvelland

hoofdfoto ackenshuis

Voor wie?
Zorgcentrum Dr. Ackenshuis in Gulpen verwelkomt ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Naast het zorgcentrum ligt zorgcentrum De Hazelhof. Ook liggen er seniorenwoningen naast (seniorenwoningen De Gulperhof) die door vb&t Verhuurmakelaars worden verhuurd. Cliënten van De Hazelhof en huurders van de seniorenwoningen kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten die Dr. Ackenshuis biedt.

Waar?
Dr. Ackenshuis ligt pal aan de Rijksweg in Gulpen, de doorgaande weg die van Maastricht naar Aken leidt. Gulpen heeft een regionale functie en daardoor een hoog voorzieningenniveau. Zo beschikt het dorp, dat onderdeel is van de gemeente Gulpen-Wittem, over een eigentijds winkelcentrum. Daarnaast heeft het een belangrijk busstation met goede verbindingen naar de meeste plekken in Zuid-Limburg. Vanuit het moderne zorgcentrum kijkt u uit op de Gulpenerberg en het prachtige kasteel Neubourg uit de 17e eeuw.

Woonaanbod
Dr. Ackenshuis heeft in totaal 122 plaatsen: 60 verpleeghuisplaatsen, 61 woonzorgplaatsen en één logeerkamer.
De sfeervolle woning ‘Groenendaal’ - die een mooie en toegankelijke binnentuin heeft - is speciaal voor cliënten met dementie gerealiseerd. Hier worden cliënten op basis van de Planetree-visie in een huiselijke omgeving liefdevol verzorgd, ondersteund en geactiveerd.

Meer informatie
Zie links het menu voor informatie over zorgdiensten, paramedische diensten, voorzieningen, activiteiten en adres en voor een impressie (foto's). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

label gold website

Als blijk van internationale waardering voor haar mensgerichte zorg beschikt Dr. Ackenshuis per 27 februari 2018 over de herlabel Planetree-certificering.