Ter Eyck

contact ronde button

Ter Eyck

tereyk13Gezellig wonen in woonwijk Heerlerheide
Zorgcentrum Ter Eyck is een nieuw en bovenal gezellig zorgcentrum met eigen parkeergarage, gelegen in een grote nieuwbouwwijk Heerlerheide en op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum en de markt. De supermarkt is via een interne loopbrug te bereiken. Vanuit Heerlerheide zijn er uitstekende busverbindingen naar Heerlen Centrum. Met de bus of de auto is Heerlen-Centrum binnen tien minuten bereikbaar.

Zorgcentrum met verpleegafdeling
Ter Eyck biedt huisvesting aan woonzorg- en verpleeghuisbewoners en verleent mensgerichte zorg. Het ultramoderne centrum bestaat uit een kleinschalige verpleegafdeling voor 30 cliënten en woonzorgappartementen voor 81 bewoners. Verder beschikt Ter Eyck over 28 aanleunwoningen.
De verpleegafdeling bestaat uit vijf woningen voor zes cliënten. Kleinschalig wonen betekent dat cliënten en medewerkers samen een huishouden runnen met de nadruk op wonen, huiselijkheid en welzijn. De daginvulling is geheel afgestemd op het dagritme van de cliënten. Mantelzorgers en vrijwilligers leveren een wezenlijke bijdrage aan het huishouden. 

De woonzorgappartementen liggen voornamelijk op de eerste en tweede etage en beschikken over een woonkamer met keukenblokje, een gedeeltelijk afgeschermde slaapkamer en een badkamer met douche en WC.

Gasterie
De gezellige Gasterie neemt in Ter Eyck een bijzondere plaats in. U bent van harte welkom om er dagelijks te komen eten. De Gasterie is eigenlijk een restaurant binnen Ter Eyck. U bestelt, net als in een 'gewoon' restaurant, aan tafel een heerlijk diner dat u zelf samenstelt. Uiteraard ontbreekt een heerlijk glaasje wijn niet! Klik hier voor meer informatie over de Gasterie.

Sevagram à la Carte
In Ter Eyck is de maaltijdservice Sevagram à la Carte beschikbaar. Door de speciale bereidingswijze onderscheiden onze à la carte-maaltijden zich van andere kant-en-klaar maaltijden. Meer informatie over Sevagram à la Carte.