Panhuys

contact ronde button

Panhuys

Wonen in het groene Hulsberg

panhuys2Zorgcentrum Panhuys ligt op een paar honderd meter van het winkelgebied in Hulsberg. Het dorp zelf, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Nuth, ligt in een parkachtige, landelijke omgeving. Rond het zorgcentrum liggen 42 seniorenwoningen van Sevagram en 32 seniorenwoningen van Woningstichting Nuth.

Appartementen en doelgroepen
Zorgcentrum Panhuys zelf telt in totaal 105 verzorgings­plaatsen. Om precies te zijn: zeven tweepersoonskamers, zes rolstoeltoegankelijke appartementen en 85 eenpersoonskamers. Panhuys stamt weliswaar uit 1971, maar is aangepast aan de eisen van deze tijd. De appartementen zijn stuk voor stuk ruim van opzet. Onze medewerkers krijgen ondersteuning van actieve en enthousiaste vrijwilligers.

In Panhuys is ook een appartement beschikbaar voor kortdurende opname (KDO). Hierin kunnen senioren tijdelijk wonen. Bijvoorbeeld als de mantelzorger met vakantie is of wanneer iemand herstellende is van een (ingrijpende) operatie.

Gasterie
De gezellige Gasterie neemt in Panhuys een bijzondere plaats in. U bent van harte welkom om er dagelijks te komen eten. De Gasterie is eigenlijk een restaurant binnen Panhuys. U bestelt, net als in een 'gewoon' restaurant, aan tafel een heerlijk diner dat u zelf samenstelt. Uiteraard ontbreekt een heerlijk glaasje wijn niet! Klik hier voor meer informatie over de Gasterie.

Sevagram à la Carte
In Panhuys is de maaltijdservice Sevagram à la Carte beschikbaar. Door de speciale bereidingswijze onderscheiden onze à la carte-maaltijden zich van andere kant-en-klaar maaltijden. Meer informatie over Sevagram à la Carte.

 

label gold website

Als blijk van internationale erkenning voor mensgerichte zorg heeft Panhuys op 20-11-2015 het Planetree-label behaald.