×

Personenalarmering in Maastricht

Personenarmering in Maastricht

Hulp binnen handbereik
In de serviceappartementen in onze 'verzorgd wonen' locaties Campagne en Scharwyerveld plaatsen wij een alarmeringstoestel. U draagt zelf een halshanger of polsbandje. Als u acuut hulp nodig heeft, bent u met één druk op de knop in contact met een medewerker van de meldcentrale.

Is er iets aan de hand of ontvangt de meldcentrale geen reactie, dan zal één van onze medewerkers worden gevraagd om bij u langs te gaan. 

Abonnement
Het abonnement alarmering met professionele zorgopvolging wordt alleen aangeboden in de locaties Campagne en Scharwyerveld.

Aanmelden
Nadat u de huurovereenkomst van het serviceappartement heeft getekend, krijgt u een formulier voor de alarmering. Nadat wij uw gegevens hebben verwerkt, neemt onze technische medewerker contact met u op om een afspraak te maken om het toestel aan te sluiten. Dat doen we bij iedere woningmutatie zodat wij zeker weten dat het toestel goed functioneert via uw telefoonaanbieder.

.

Kosten en vergoeding
U betaalt een maandelijkse bijdrage via de servicekosten aan Sevagram.

Informeer altijd bij het WMO-loket van de Gemeente Maastricht of u in aanmerking komt voor korting (dat is afhankelijk van uw inkomen en vermogen).

0900 777 4 777

+