×
06-07-2023

Zinvolle eerste klankbord bijeenkomst middenkader, directie en bestuur

Op vrijdag 30 juni 2023 hadden Raad van Bestuur en Directieteam een eerste klankbordsessie met een groep teamleiders en medewerkers van de ondersteunende diensten. Het doel was om met elkaar te praten over hoe we als Sevagram wendbaarder kunnen worden. Onder begeleiding van Leo van der Vorst van Samen Sturen hebben we deze ochtend interactief en openhartig met elkaar gesproken over wat goed gaat en wat er beter kan binnen Sevagram. We herkenden veel van elkaars ervaringen en erkenden ook waar het nog beter kan.

De reden voor deze eerste klankbordsessie was een analyse die het bestuur en het directieteam hadden gemaakt tijdens hun eigen heidag in het voorjaar. Ze merkten dat het belangrijk is om meer aandacht te besteden aan zaken zoals verbinding, samenwerking en uniformiteit binnen onze organisatie. Er is namelijk veel verandering gaande, maar we hebben ook veel nieuwe collega's die graag goed willen presteren. Hoe kunnen we hen daarin beter ondersteunen?

Deze analyse werd gedeeld met de aanwezigen en hen werden onder andere de vragen gesteld: “Wat vind jij belangrijk?” En: “Missen we misschien nog iets belangrijks?”

Alle deelnemers vonden deze ochtend in ieder geval erg geslaagd. In september gaan we daarom een vervolg geven aan deze bijeenkomst.

  

0900 777 4 777

+