×
01-07-2024

Werving BBL-studenten

De werving voor de BBL-studenten die in het nieuwe schooljaar beginnen, is onlangs gesloten. Er zijn nog enkele lopende wervingsprocedures die we zo snel mogelijk zullen afronden.

De externe werving voor de ronde van februari 2025 start weer in september. Indien externe kandidaten eerder willen starten op locatie, dan is dat uiteraard mogelijk. Sevagram biedt een voorschakeltraject en kijkt welke functie ter overbrugging het meest passend is. Zijn hier vragen over, neem dan contact op met recruitment of de praktijkopleider. Alle interne kandidaten die de praktijkopleiders vanaf nu spreken, worden ook meegenomen in de ronde van februari.  

Zij-instromers
Onlangs heeft het Stagebureau de introductie- en lesdagen van de nieuwe starters gecommuniceerd. Houd er rekening mee dat nieuwe studenten minimaal zes diensten ingewerkt worden. We hebben ervoor gekozen dat zij-instromers met lange opleidingstrajecten hun opleiding bij 't Gilde zullen volgen. Bij het Vista College hadden deze studenten tien weken lang drie dagen per week les. Bij 't Gilde starten ze meteen met een regulier programma met één keer per week les. 

0900 777 4 777

+