×
12-10-2023

We blijven af van andermans spullen!

Gelukkig zien en weten we dat de meeste mensen zich aan onze gedragsregels houden en afblijven van andermans eigendommen. Maar helaas zijn er enkelen die het daar niet zo nauw mee nemen.

Ze nemen spullen mee naar huis van collega’s, van bewoners, van gasten en van Sevagram. Soms zijn het kleine dingen, maar ook quasi kleine vergrijpen tolereren we binnen Sevagram niet. We pakken elke vorm van diefstal aan en dat heeft ernstige gevolgen voor de dader. We doen melding bij de Inspectie én aangifte bij de politie.

Regels en respect
We houden ons bij Sevagram aan de regels. En daarbij hoort ook respect hebben voor andermans spullen. Van de eigendommen van bewoners, gasten en collega’s  én van de spullen van Sevagram blijf je dus af! Sevagram-spullen mag je allemaal op je werkplek gebruiken voor werkdoeleinden. Maar neem het niet mee naar huis voor persoonlijk gewin.

Normen en waarden
Bij Sevagram werken we samen aan een fijne werkomgeving én aan een veilige omgeving voor al die mensen die bij ons werken en wonen. Dat betekent ook dat we elkaar moeten kunnen vertrouwen, dat we bepaalde normen en waarden met elkaar delen en elkaar aanspreken op zaken die niet passen bij hetgeen Sevagram voor staat.

0900 777 4 777

+