×
19-01-2024

Waarvoor dienen de oranje Sevagram stickers?

Beste collega’s,

Wellicht hebben jullie al gezien dat sinds kort op al onze witgoed-apparatuur (ijskasten, etc.) oranje Sevagram stickers zitten.

Graag leggen we uit waarom!

Wat?
Onder witgoed verstaan we alle (niet-professionele/industriële) keukenapparatuur met een stekker. Denk dus aan een koelkast, vriezer, oven, magnetron, afzuigkap, kookplaat, vaatwasser, mixer, koffiezetapparaat, broodrooster, etc. (dus géén tv’s of iets dergelijks).

Waar?
Deze stickers zijn zoveel mogelijk uit het zicht van bewoners, doch op een (voor medewerkers) eenvoudig te vinden plek geplaatst. Doorgaans zit de sticker aan de binnenzijde van de deur of in de deuropening van het toestel zelf. Bij kookplaten is deze sticker te vinden in de ondergelegen kastdeur/-lade. Doordat de sticker fel oranje is, zal deze zeker snel in het oog vallen.

Waarom?
Op deze sticker staat een codering (ID nummer). Wanneer deze codering bij het maken van een melding wordt genoemd zijn direct allerlei gegevens bekend. Denk hierbij aan het toestelsoort (bv. koelkast), merk (bv. Siemens), typenummer, historie van voorgaande meldingen en nog veel meer. Hierdoor kunnen storingen sneller en efficiënter worden verholpen.

Kortom: om sneller geholpen te worden bij toekomstige meldingen graag het ID nummer van de oranje Sevagram sticker vermelden.

Alvast bedankt!

Afdeling Beheer en Onderhoud

Voorbeeld van een dergelijke sticker:

0900 777 4 777

+