×
23-02-2024

Vrijkaarten muziekshow Guido Dieteren voor Sevagram medewerkers

Beste collega’s en vrijwilligers,

Graag nodigen we jullie uit voor een gratis wervelende muziekshow van Guido Dieteren en Wendy Kokkelkoren op zaterdag 23 maart 2024 om 15.00 uur in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

New Horizon 
Orkestleider, vioolsolist en componist Guido Dieteren en zijn European Pop Orchestra presenteren een gloednieuwe show New Horizon. Deze voorstelling is geïnspireerd door de vele internationale avonturen die de maestro, zijn orkest en zangeres Wendy Kokkelkoren momenteel beleven. Avonturen, waarin zij telkens opnieuw de muzikale horizon tussen pop, klassiek en rock perfect harmoniseren. Bekende melodieën in een nieuw jasje komen in New Horizon samen met vele zelf gecomponeerde werken van Guido.  

Entreekaarten 
We hebben nog 90 vrijkaarten voor medewerkers en vrijwilligers van Sevagram. Dit zijn zitplaatsen op het balkon. Je kunt maximaal 2 tickets reserveren. Een leuk uitstapje met je team of partner, maar wees er snel bij, want op is op! 

Aanmelden 
Tickets reserveren kan via mail aanmeldenverwenzorg@sevagram.nl

Vermeld s.v.p. in de mail:  

  • je voor- en achternaam; 
  • je mobiele nummer 
  • je functie bij Sevagram of de locatie waar je vrijwilliger bent. Als deze informatie ontbreekt, is de je reservering niet definitief.  
  • het aantal tickets (1 of 2) 

De tickets ontvang je niet per post, maar bij binnenkomst bij de ontvangstbalie in het theater op zaterdag 23 maart. Het concert start om 15.00 uur. De zaal is vanaf 14.00 uur open.  

0900 777 4 777

+