×
18-04-2024

Vorderingen overgang Locaties Maastricht naar roosterpakket SDB Planning

Zoals vorige week reeds in de Sevaflits en via SharePoint aangekondigd, zijn we momenteel met een projectgroep vanuit de afdelingen HR, Applicatiebeheer, Planning & Support en Communicatie volop in de weer om de personeelsplanning vanuit ONS Nedap over te zetten naar SDB Planning voor de Maastrichtse locaties (excl. thuiszorg). Per 1 mei staan de roosters van deze medewerkers dus ook in SDB Planning.

De afdeling planning & support is bezig met het overzetten van de roosters van ONS Nedap naar SDB Planning. Zodra een rooster/team volledig is overgezet zal dit rooster in ONS Nedap verwijderd worden. Het kan dus zijn dat het ene team/locatie al klaar is (en dus niet meer zichtbaar in ONS Nedap), maar het andere rooster/team nog niet. Uiterlijk 1 mei zijn alle roosters omgezet.

Meer informatie
De zorg- en facilitair medewerkers van de Maastrichtse locaties worden deze week zowel per mail als per brief nader geïnformeerd over de overgang van ONS Nedap Planning naar SDB Planning en waar tijdens de overgang rekening mee gehouden moet worden. In Zenya worden deze week aanvullende handleidingen met betrekking tot SDB Planning geplaatst. Bovendien worden er op locaties inloopmiddagen georganiseerd waar medewerkers met vragen terecht kunnen.

Overgangsdata en inloopdagen
Zie onderstaand het overzicht van de inloopmiddagen. Ben je verhinderd, dan ben je van harte welkom op één van de inloopmiddagen op de overige locaties:

  • Scharwyerveld:

            Inloopmiddag: 23 april 2024 van 14.00 - 16.00 uur in vergaderruimte souterrain, A-1.11

  • Licht & Liefde:

            Inloopmiddag: 25 april 2024 van 14.00 - 16.00 uur in De Merret 0.20

  • Campagne:

            Inloopmiddag: 1 mei 2024 van 14.00 - 16.00 uur in vergaderruimte 4, A.007


Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Gerard Bremmers, manager afdeling Planning & Support a.i.: gerard.bremmers@sevagram.nl

0900 777 4 777

+