×
27-02-2023

Voortgang project Eten, Drinken en Winkels (EDW)

Het is goed om jullie te informeren over de voortgang van het project, zoals de pilotlocaties, startbijeenkomsten, de voortgang in Ter Eyck en de ondersteuning vanuit het Facilitair Bedrijf...

Voortgang project Eten, Drinken en Winkels (EDW)

.

Het is goed om jullie te informeren over de voortgang van het project.

De pilotlocaties zijn gewijzigd. In plaats van Campagne en Molenpark zijn twee nieuwe pilotlocaties bepaald, namelijk Panhuys en De Regenboog. De derde locatie, Ter Eyck, blijft pilot locatie.

Op korte termijn vinden de locatiescans plaats  in De Regenboog en Panhuys, de startbijeenkomsten zijn respectievelijk op 30 maart  en 13 april.

De voortgang in Ter Eyck gaat voorspoedig. In verschillende teams zijn dialoogsessies gehouden en worden door medewerkers zelf kleine verbeteracties opgepakt. Een medewerker heeft zelfs de rol van culinair coach gekregen. Mooie stapjes die bijdragen tot verbetering.

De ondersteuning vanuit het Facilitair Bedrijf ligt bij Math Huyts en Paul Buck in de functie van formulebegeleider EDW. Zij worden ondersteund door Emmy Verhulsdonck als contractmanager EDW. Mocht je vragen hebben over het project, dan kun je Math, Paul of Emmy benaderen.

Wellicht heb je ook al gezien dat we in iedere locatie onze vernieuwde menukaarten hebben gelanceerd. Vanuit een gestandaardiseerde basis, hebben locaties bepaald welk assortiment zij voeren én dat we in alle locaties dezelfde prijzen hanteren. Ook een mooie stap naar eenheid!

0900 777 4 777

+