×
28-03-2024

Verwenconcert: een onvergetelijke middag

Zaterdag 23 maart vond in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen het langverwachte Verwenconcert plaats voor kwetsbare ouderen en mensen met dementie.

Dankzij de samenwerking van Bergweide, Cicero Zorggroep, Meander, Sevagram en Vitalis hebben bijna 1000 bezoekers, waaronder bewoners, familie, vrijwilligers en mantelzorgers genoten van een onbezorgd middagje uit.

New Horizon
Guido Dieteren en zijn European Pop Orchestra betoverden samen met Wendy Kokkelkoren het publiek met hun nieuwe show 'New Horizon', waarbij bekende melodieën en eigen composities samenkwamen voor een unieke ervaring.

Geweldig genoten
Margot Bormans en haar leuke schoondochter drinken zelfs een wijntje samen. Het is aan de 92-jarige bewoonster van Oranjehof te merken dat ze het prachtig vond. Niet alleen omdat ze kreten als ‘geweldig’ en ‘fantastisch’ slaakt, maar het is aan haar te zien. Ze straalt. “Ik heb helemaal warme handen van het klappen”, lacht ze.

Dankjulliewel!
Speciale dank aan Hulp bij Dementie Parkstad en Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad voor dit geweldige initiatief. En natuurlijk aan Gemeente Heerlen, Bakkerij Voncken en Parkstad Limburg Theaters voor hun bijdrage aan deze bijzondere dag.


 

 

 

0900 777 4 777

+