×
17-09-2023

Vakantie in de achtertuin

Overal in Nederland zie je dit te gekke idee verschijnen! “Dit moet toch ook kunnen voor de bewoners van Sevagram”, vroeg collega Wendy Vermeer van locatie De Hollehof zich af. Deze vraag legde ze neer bij de Innovatie Community, en met succes!

“De innovatie community heeft mij geholpen om verbinding te leggen met verschillende locaties zodat ik het wiel niet opnieuw hoefde uit te vinden. Leuke ideeën bleken al volop aanwezig. En al snel had ik contact met collega’s van locatie Molenpark en Tobias. Ik werd uitgenodigd voor de opening van Camping Tobie, zodat ik kon meekijken. Wat een voorbeeld, een super belevingsdag voor bewoners die tot in de puntjes verzorgd was! Namens de bewoners van mijn locatie, had ik ook een cadeautje meengenomen.”

"Dankzij alle tips en ideeën gaan wij op vrijdag 8 september ook kamperen met bewoners van De Hollehof", vertelt Wendy. "We hebben familie is gevraagd om spullen mee te brengen en samen onze binnentuin om te toveren tot een camping. Samen met het team Welzijn, onze kok, medewerkers, familie en bewoners gaan we er een mooie dag van maken."

Bekijk alle foto's van Camping De Hollehof op onze Facebookpagina, klik hier

0900 777 4 777

+