×
03-08-2023

Uitnodiging Wereld Alzheimer Dag

De Wereld Alzheimer Dag 2023 staat alweer op het programma. Na de geweldige jubileumviering vorig jaar zijn we weer toe aan een mooie feestdag voor mensen met dementie en hun mantelzorger. Om deze doelgroep een leuk uitje te bezorgen met hopelijk mooie herinneringen, organiseren wij als Alzheimer Parkstad Limburg ook dit jaar weer een gezellige middag met veel ontspanning. En ook een bijzondere show zal niet ontbreken.

Wanneer:           Zaterdag 23 september

Waar:                  Wijngoed Fromberg, Breedenweg 1 6367 JN, Ubachsberg.

In de gezellige ontvangstruimte van het wijngoed (‘wijngasterij’) zijn 60 plaatsen beschikbaar. Ook is er een schaduwrijk terras aanwezig.

Voor wie?
Gezien het maximale aantal deelnemers geldt een prioritering. Mensen uit de regio Parkstad met dementie die thuis wonen alsmede hun partner/mantelzorger, hebben voorrang. Dat is immers onze primaire doelgroep. Ook onze eigen bestuursleden zijn van harte uitgenodigd. Voor onze vrijwilligers geldt dat zij kunnen inschrijven (zonder partner), maar is er sprake van meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen dan kunnen zij helaas niet deelnemen. Dat laatste geldt ook voor de bezoekers van het Alzheimer Café.

Rondom de Fromberg zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig. Men zal dus in de directe omgeving moeten parkeren. Carpoolen helpt ook om het aantal parkeerplaatsen zo efficiënt mogelijk te benutten.

Aanmelden
Via https://sites.google.com/site/alzheimerparkstad/wad/aanmeldformulier kunt u zich inschrijven. Digitaal inschrijven verdient de voorkeur. De volgorde van inschrijving bepaalt de deelname, met inachtneming van de gestelde prioriteiten. Dus wees er snel bij!

Degenen die zich liever schriftelijk willen aanmelden kunnen het formulier zenden naar het op het aanmeldingsformulier vermelde adres.

De uitgebreide lunch biedt voor ieder wat wils en wordt aan tafel geserveerd. Speciale wensen (vegetarisch, lactose, glutenallergie e.d.) kunt u ter plekke aangeven.

Deelname aan de Wereld Alzheimer Dag is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld!


Het programma:

Vanaf 11.30 uur                            Inloop, intekenen

11.50 uur                                      Welkomstwoord door voorzitter Math Gulpers

12.00 – 13.15 uur                          Introductie met film, aansluitend rondleiding

13.15 – 14.30 uur                          Uitgebreide lunch, aan tafel geserveerd

14.30 – ca.16.00 uur                      Buiten, op het terrein tegenover de Fromberg, vindt de demonstratie en show
                                                       met Gizmo (een oehoe) plaats. Bij slecht weer kan dit ook binnen.

ca.16.00 – 16.30 uur                     Als afsluiting wordt er koffie met vlaai geserveerd.

ca.16.30 uur                                  Afsluitend woord door voorzitter Math Gulpers.

                                                                             

Voor nadere informatie over de rondleiding en de samenstelling van de lunch kan verwezen worden naar de site van wijngoed Fromberg: www.fromberg.nl .

Het aanmeldingsformulier via bovenstaande link, dan wel via onderstaand adres, insturen uiterlijk vóór 1 september 2023. U ontvangt een definitief bericht als u aan de WAD kunt deelnemen.


Dhr. Will Zeedzen, Parc Imstenrade 168, 6418 PP Heerlen
email: w.zeedzen@ziggo.nl  -  telefoon 06 20185747.

Indien u onverhoopt verhinderd bent, graag afmelden op bovenstaand e-mailadres, danwel telefonisch op bovenstaand tel. nummer.

0900 777 4 777

+