×
16-05-2024

Uitnodiging symposium Academische Werkplaats Ouderenzorg

De Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg nodigt je uit voor het jaarlijks terugkerende symposium ‘Zet de toon - Zorgprofessionals aan Zet’ bij Gilde Opleidingen in Venlo. Dit jaar worden er vijftien workshops aangeboden aan medewerkers en leden van de cliëntenraden van alle zorg- en onderwijsorganisaties van de AWO Limburg. In twee lezingen wordt er daarnaast stilgestaan bij dementie. De dag staat dus garant voor inspiratie, kennisdeling en vernieuwing.

Dit jaar brengen we je een scala aan boeiende workshops, ontworpen om je professionele horizon te verbreden en je praktijk te verrijken. In totaal worden vijftien workshops gegeven, waaronder over hybride leeromgevingen probleemgedrag bij mensen met dementie in verpleeghuizen, het bevorderen van zelfredzaamheid en reablement als een antwoord op de groeiende zorgvraag.

Daarnaast zal Kay Deckers in zijn lezing meer vertellen over het brein en dementie en Francien van der Ven praat in haar lezing over het leven met dementie.

Tussen de workshops en lezingen door is er ruimte voor een hapje en een drankje met muzikale ondersteuning. Uiteraard verlaat je het symposium niet zonder een aandenken.

Voor wie?
Medewerkers en leden van de cliëntenraden van alle zorg- en onderwijsorganisaties van de AWO Limburg: MeanderGroep Zuid-Limburg, Sevagram, Envida, Cicero Zorggroep, Zuyderland, Vivantes, Land van Horne, Proteion, De Zorggroep, Zuyd Hogeschool, Gilde Zorgcollege, het VISTA college en de Universiteit Maastricht.

SAVE THE DATE 20 juni 2024
Sluit je aan bij ons, en samen zetten we de toon voor een toekomstgerichte ouderenzorg.

Zien we je daar?

Klik op onderstaande link om je aan te melden.

https://www.aanmelder.nl/awo-zet-de-toon/subscribe

Heb je je al aangemeld? Dan zien we je donderdag 20 juni.

 

0900 777 4 777

+