×
23-06-2023

Tweede upgrade Dr. Ackenshuis is een feit

Nadat in 2020 de eerste verdieping van Dr. Ackenshuis in Gulpen flink onderhanden genomen is, was het eind 2022 de beurt aan de tweede en derde verdieping.

In grote lijnen is de woonkamer opgepimpt en vergroot tot een grote open gezamenlijke ruimte. Bovendien is de zusterspost verplaatst, zodat er vanuit de centrale ligging nu beter zicht op de gangen is dan voorheen. De gangen zelf hebben een cosmetische opknapbeurt gehad met onder andere nieuwe warme tinten.

Duurzaamheid
Er is uiteraard gelijk gedacht aan duurzaamheid. Niet alleen de gebruikte materialen, maar ook de toepassing van ledverlichting en bewegingsmelders hebben hieraan bijgedragen.

Geweldige onderlinge samenwerking
De renovatie is prima volgens planning verlopen en per begin april jl. succesvol opgeleverd. “Er is alles aan gedaan om de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken. Ook uit de eindevaluatie blijkt dat de werkzaamheden en de afstemming tussen de verschillende partijen van architect tot aannemer, installateurs en managers van Sevagram tot ieders tevredenheid zijn verlopen”, aldus Michiel Kuijpers, contractbeheerder Vastgoed.
 

0900 777 4 777

+