×
27-10-2023

Training ‘Zie mij, ervaar mij’

Misschien is jullie in het leerportaal al opgevallen dat er binnen de bibliotheek het kopje ‘De Zorg Leert Samen’ staat. 

De Zorg Leert Samen is een samenwerkingsverband tussen zorgorganisaties uit de regio, die zich tot doel hebben gesteld om kennis en vaardigheden tussen de organisaties te delen én te ontwikkelen.

Binnen het samenwerkingsverband kun jij als medewerker niet alleen deelnemen aan bijeenkomsten, online modules, video’s en cursussen van onze eigen organisatie, maar ook die van de andere organisaties. Op die manier kun je blijvend aan je (professionele) ontwikkeling werken!

Voor meer informatie over het samenwerkingsverband, zie:
 

https://dezorgleertsamen.nl/
 

Eerste gezamenlijk ontwikkelde training

Sevagram en Zuyderland hebben de primeur! De eerste gezamenlijk ontwikkelde training staat open. Het betreft de training ‘Zie mij, ervaar mij’. Deze wordt door trainers van Zuyderland en Sevagram samen gegeven.

Er zijn hiervoor twee momenten in december gepland (woensdag 6 en 13 december van 13.30 – 16.30 uur). Mochten jullie geïnteresseerd zijn, meld je dan aan via onderstaande link. Let op: er is nog maar een beperkt aantal plekken voor beide data beschikbaar!

https://login.studytube.nl/?back_link=https%3A%2F%2Fsevagram.studytube.nl%2Fclassroom-trainings%2F295281

PS: Mocht je je wel willen inschrijven, maar niet op de geplande data kunnen, meld je dan toch aan maar kies voor de optie ‘Aanvragen zonder datum’, zodat we weten dat er interesse is.
0900 777 4 777

+