×
01-12-2023

Tijdelijk extra-voordelen-via-fiscfree

Een aankoop van een waardebon binnen Fiscfree kun je fiscaalvriendelijk doen. Dat betekent dat je over dit bedrag geen belasting en sociale premies betaalt.

Omdat we het beschikbare budget graag volledig willen benutten, hebben we eenmalig en alleen in ondergenoemde periode enkele gunstige aanpassingen gedaan.

Geldigheid: in de periode 1-12-2023 tot en met 21-12-2023.

Let op: als het budget vóór de uiterlijke datum op is, sluiten we de mogelijkheid voor het plaatsen van een bestelling eerder.


Tweede bestelling 2023 mogelijk
Aantal bestellingen per kalenderjaar: maximaal 2 (was 1)! Fitness en vakbondscontributie tellen niet mee.

De tweede bestelling mag ook een bon van dezelfde productgroep zijn.

Bijvoorbeeld: heb je in april al een BOL.com waardebon besteld, dan mag je als tweede bestelling nog een keer een BOL.com waardebon kopen. Hou er wel rekening mee dat je hierdoor volgend jaar pas weer in december een BOL.com waardebon kunt bestellen omdat de standaard spelregel is dat je een keer in de 12 maanden een aankoop uit een productgroep mag doen.

Gedeeltelijke aanpassing maximale bedrag bestelling

Maximale bedrag bestellingen:

  • BOL.com: € 250,- (ongewijzigd)
  • Coolblue: € 500,- (was € 250,-)
  • Telefonie: € 500,- (was € 250,-)

De overige spelregels blijven gehandhaafd. Deze staan per productgroep beschreven op intranet en de site van Fiscfree. www.fiscfree.nl

Voor de betaling kun je bovenwettelijk verlof, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en brutoloon inzetten. Plusuren mogen niet worden ingezet.

Tip: Mocht je plusuren hebben die je zou willen inzetten én in de maand december verlofuren in je rooster hebben staan, overleg dan met je teammanager of je de verlofuren kunt vervangen door de inzet van plusuren voor het verlof. De verlofuren kun je dan inzetten voor de aankoop van de waardebon. Het is wel belangrijk om in je verlofkaart te controleren of je dan voldoende bovenwettelijke verlofuren hebt.

Informatie
Voor eventuele vragen kunt je terecht bij het HR Servicecentrum, te bereiken via 088-9912145 of via PenO.administratie@sevagram.nl

0900 777 4 777

+