×
01-07-2024

SterkLeerklimaat – LeCoBo

Alle Coördinatoren Zorg & Welzijn en Facilitair Leidinggevenden kunnen zich inschrijven voor het traject SterkLeerklimaat.

De nieuwe groep gaat op 30 oktober 2024 van start, waarbinnen de coördinatoren en leidinggevenden opgeleid worden tot leercoach.  

Netwerkbijeenkomst
De LeCoBo (LeerCoachBorrel) is een middel om de visie van SterkLeerklimaat te borgen. Per kwartaal vindt deze netwerkbijeenkomst plaats. De eerstvolgende staat gepland op dinsdag 10 september. Alle Coördinatoren Zorg & Welzijn en Facilitair Leidinggevenden kunnen zich hiervoor inschrijven. Ook als ze nog niet gestart zijn met het traject SterkLeerklimaat. 

Certificaatuitreiking
Demy Meessen en Wendy Vermeer hebben hun traject van SterkLeerklimaat afgerond en zijn nu officieel Leercoach. Donderdag 6 juni 2024 was de certificaatuitreiking. 


Demy en Wendy hebben in dit traject geleerd hoe ze nóg beter met hun team in gesprek kunnen over talenten en ontwikkelruimte. Beide leercoaches delen hun praktijkervaringen graag. Dus wil je meer info over wat het traject kan brengen? Neem zeker contact op met Wendy en Demy. 

Meer informatie
Meer info en inschrijven SterkLeerklimaat – Klik hier 

Meer info en inschrijven LeCoBo – Klik hier  

0900 777 4 777

+