×
29-09-2023

REMINDER Gratis online Mindfulnesscursus

Dit najaar wordt er weer een Mindfulnesscursus voor medewerkers aangeboden door Sevagram.

Jij kunt erbij zijn
Iedereen zou een keer in de gelegenheid moeten zijn om een Mindfulnesscursus te volgen. Je leert er namelijk zoveel over jezelf! Het hoort thuis in het rijtje zelfontplooiing, zelfzorg, zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

In deze 8-weekse ervaringsgerichte cursus ga je leren om weer meer vanuit je hart te durven leven. Gewoon door stil te staan bij jezelf. 

Je leert om meer in het NU te leven op een ontspannen manier. Je komt je patronen, gewoontes en neigingen tegen en word je bewust dat je een keuze hebt om hiermee door te gaan of te stoppen als ze niet meer dienend zijn. Ook leer je anders om te gaan met zaken die moeilijk of onprettig zijn. Je maakt een switch van minder ‘moeten’ naar meer ‘mogen’, hetgeen je een vriendelijker en liefdevoller persoon voor jezelf en voor je omgeving maakt.

Gewoon doen
Mindfulness leer je niet door erover te lezen of te praten, maar gewoon door het te doen. De cursus wordt betaald door Sevagram, het enige wat jij investeert is je eigen tijd; 8 online sessies van 2 uur en iedere dag zelf oefenen.

De trainingen worden via ZOOM gegeven. Lesmateriaal en geleide meditaties ontvang je per post op je privéadres. De les kan worden opgenomen zodat je deze op een ander moment kunt inhalen wanneer je verhinderd bent. Er is plek voor 10 deelnemers. Bij meer dan 10 zal met een wachtlijst gewerkt worden.

  • Start woensdagavond 18 oktober om 19.00 uur. De vervolgsessies vinden plaats op 25 oktober, 1, 8, 15, 22, 29 november en 6.
     

Durf jij deze uitdaging met jezelf aan?
Meld je dan voor 5 oktober aan via onderstaand mailadres.

Voor meer info kun je terecht op de website, of neem telefonisch contact op:

Tel.: 06-29 406 105

Mail: pascalle.bormans@sevagram.nl of pascalle@passievoorzijn.nu

Website: http://www.passievoorzijn.nu/

0900 777 4 777

+