×
04-04-2024

Record platgoedwissel voor Maastricht

Net voor Pasen heeft de platgoedwissel plaats gevonden bij Scharwyerveld, Campagne en Licht en Liefde. De facilitaire teams waren op sterkte en hebben keihard gewerkt om de wissel zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uiteraard samen met de zorg die ook in recordtempo de beddenopmaak hebben weten te bewerkstelligen.

Nedlin geeft aan dat Sevagram met de drie Maastrichtse locaties, ten opzichte van andere wissels in het land, een record heeft neergezet als het aankomt op doorlooptijd wisselen van oud naar nieuw platgoed bij de nieuwe leverancier. Het klinkt eenvoudig maar dankzij de goede voorbereidingen op locatie en de hands-on mentaliteit van de medewerkers was de klus zo geklaard. Een dikke merci voor de facilitaire teams en zorgmedewerkers van de betreffende locaties voor deze prestatie!

Moderne wasserij
Met deze wissel worden zijn nu alle locaties aangesloten bij leverancier Nedlin, die nu alle platgoed van Sevagram, zoals dekbedden, slopen, lakens, baddoeken, washandjes, etc., wast en schoon terug levert.

In deze nieuwe wasserij die sinds vorig jaar in gebruik genomen is, wordt gewerkt met het i-collector systeem. Dit is een geautomatiseerd systeem waaruit op basis van de telling van de locaties het platgoed verzameld en klaargemaakt wordt voor inpak.  

 

0900 777 4 777

+