×
05-07-2024

Planetree belevingsdagen voor vrijwilligers cluster Heerlen

Samen met het Planetree Team heeft Tamara ter Horst (coördinator vrijwilligerswerk) weer diverse Planetree Belevingsdagen voor de vrijwilligers van de locaties cluster Heerlen georganiseerd om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet en betrokkenheid! Voor alles wat ze voor de medewerkers en de bewoners betekenen en waar we alle vrijwilligers enorm dankbaar voor zijn.

Ter Eyck
Samen met de aanspreekpunten voor de vrijwilligers Marja Noteborn en Monique Schokker en teammanager Gerard Repkes was er een leuke interactieve middag van gemaakt. Het was weer een geslaagde middag bij Ter Eyck…..en zeker voor herhaling vatbaar!

  

Regenboog en Elfershof
Met dank aan Alexandra Vogt en Mariëlle Hoenjet van het Planetree team, de aanspreekpunten voor de vrijwilligers Lidwien Steinmetz, Alexandra Cuijpers en coördinator welzijn Karin Houtermans is deze middag een mooi moment van verbinding geworden.

Tijdens deze interactieve middag nam Karin Houtermans de vrijwilligers mee in de verschillende ziektebeelden van de betreffende doelgroep. Alexandra Vogt nam de vrijwilligers o.a. mee in het belang van de individuele aandacht voor onze bewoners en de netwerkparticipatie.

Uiteraard mochten een hapje en een drankje niet ontbreken.

 

Oranjehof
De vrijwilligers van Oranjehof hebben het als een zeer fijne middag ervaren. Het was weer een mooi moment van verbinding met de vrijwilligers onderling, alsook met de aanspreekpunten Carola, Alana en coördinator vrijwilligerswerk Tamara. Bovendien was er een kennismaking met onze nieuwe interimmanager Nathalie Morroy. Het was ook bij Oranjehof wederom een geslaagde middag.

  

0900 777 4 777

+