×
16-05-2024

Passende zorg in de zomervakantie

De zomervakantie komt eraan, in heel Nederland sluiten de scholen gedurende zes weken, waardoor veel mensen in deze periode vrij nemen. Lekker naar de camping, op vakantie naar een verre bestemming óf gewoon thuis genieten van de omgeving

De zomervakantie is een tijd waarin ook veel van onze medewerkers van hun welverdiende rust genieten. Dit betekent dat we gedurende deze periode met een lagere personeelsbezetting te maken hebben. Hoewel de zorgcontinuïteit gewaarborgd blijft, kan dit leiden tot enkele aanpassingen in onze dienstverlening.

Om ervoor te zorgen dat we nog steeds passende zorg kunnen bieden aan onze bewoners, treffen we verschillende maatregelen. We gaan de beschikbare medewerkers zo efficiënt mogelijk inzetten en indien nodig gebruikmaken van flexwerkers óf vervangende zorgverleners. Desondanks kan het voorkomen dat we de bezetting niet hetzelfde kunnen inregelen zoals u van ons gewend bent. We vragen dan ook om uw begrip gedurende de zomervakantie.

We zullen ons uiterste best doen om de kwaliteit van zorg te waarborgen. Onze medewerkers blijven zich inzetten om persoonlijke zorg en ondersteuning te bieden. Samen zorgen we ervoor dat de zorg voor uw dierbare tijdens deze vakantieperiode zo goed mogelijk wordt voortgezet.

Wanneer u hier zelf een bijdrage aan wilt leveren, juichen wij dit natuurlijk alleen maar toe. Wellicht bent u ook juist nu in de gelegenheid iets meer te doen voor uw naaste, bijvoorbeeld in de vorm van een wandeling of een koffiemomentje.

Wanneer u specifieke vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantkenner van uw naaste of de teammanager van de locatie.

Met vriendelijke groet,

Raad van Bestuur & Directieteam van Sevagram

0900 777 4 777

+