×
09-11-2023

Overstap naar nieuwe versie ‘Teams’

Vanaf donderdag 9 november wordt de nieuwe versie van Teams beschikbaar gesteld aan collega’s met een persoonlijke laptop van Sevagram.

Binnen Teams wordt dan linksboven de optie weergegeven om de nieuwe Teams uit te proberen:
 


 

Na het aanzetten van deze optie wordt de nieuwe versie geïnstalleerd en word je door de stappen heen geleid om de nieuwe Teams te openen. Vanaf dat moment zal de nieuwe Teams dan standaard openen bij het inloggen op de computer.

Ook kan de volgende melding naar voren komen om het overstappen te starten. Klik op de gewenste optie om direct over te stappen of dit uit te stellen voor later:

 

Vanaf donderdag 23 november wordt de nieuwe Teams als standaard ingesteld bij collega’s met een persoonlijke laptop van Sevagram. Op het moment dat dit wordt toegepast komt de volgende melding naar voren op de computer:Klik op ‘Nu overstappen’ om door de stappen heen geleid te worden om de nieuwe Teams te openen. Komt het overschakelen niet uit op dat moment? Klik dan op ‘Overschakelen wanneer ik Teams niet gebruik’. Je zal dan de melding later opnieuw krijgen.

Vanaf donderdag 30 november wordt de oude versie van Teams verwijderd. Zit je dan nog op de oude versie van Teams? Dan zul je eenmalig handmatig de nieuwe Teams moeten openen via het Start Menu nadat de oude versie is afgesloten. 

0900 777 4 777

+