×
03-08-2023

Oproep voor gedicht, leuke anekdote of verhaal

Beste familieleden, vrienden en bekenden,
Ik ben Noël en ik zet mij al vele jaren in voor goede doelen.
Zoals de meesten van jullie weten heb ik een 2-tal cd’s gemaakt voor het Ronald Mc Donald Huis in Maastricht en onlangs voor de stichting ‘Kom op tegen Kanker’. Beide Cd’s waren een groot succes en brachten veel geld op voor deze goede doelen. Momenteel heb ik het plan opgevat om een bundel met gedichten, anekdotes en waargebeurde verhalen etc. te schrijven voor de Alzheimer Liga Vlaanderen.

Alzheimer en dementie zijn tegenwoordig een van de meest voorkomende ziektes met de dood vaak tot gevolg. De Alzheimer Liga Vlaanderen heeft veel geld nodig voor onderzoeken, nieuwe medicijnen en andere nieuwe middelen om deze ziekte te stoppen of te genezen.

Goede doel
Ik wil graag jullie gewaardeerde medewerking vragen om mij bij dit goede doelen project te helpen.

U zou bijvoorbeeld een gedichtje, een leuke anekdote of een verhaaltje kunnen schrijven dat gerelateerd is aan de ziekte alzheimer of dementie.

Het mag natuurlijk  ook een vrolijk verhaaltje over flora en fauna of een ander leuk item met een vreugdevolle boodschap zijn. Dat mag u helemaal zelf bepalen, echter nooit zomaar een bestaand poëtisch werk van internet afhalen want dat mag niet, het moet van uw eigen hand komen. Deze bijdrage hoeft hooguit te bestaan uit ca. 200 woorden.

Als u dat wilt wordt uw naam onder uw bijdrage in dit boek geplaatst, maar dat moet u zelf wel even aangeven.

Deadline
Denk hier eens rustig over na en help mij én de Alzheimer Liga Vlaanderen door óók een mooie gedichtje, anekdote of verhaal te schrijven. Eind augustus 2023 zullen alle manuscripten worden verzameld en vervolgens naar de drukker gestuurd.

Hopelijk zal in oktober-november 2023 alles gerealiseerd zijn en kunnen wij gezamenlijk de boeken A5 formaat, ca. 150 pagina’s verkopen à € 10,- per stuk.

U kunt uw poëtische bijdrage sturen vóór 30 augustus 2023 naar noel_van_hooren@hotmail.com of afleveren bij:

Noël van Hooren
Koning Albertlaan 1 bus 32
3620 Lanaken
0468274217

Bij voorbaat namens Alzheimer Liga Vlaanderen mijn welgemeende dank!!

0900 777 4 777

+