×
01-12-2023

Oproep: graag einde dag beeldschermen uitzetten

In het kader van duurzaamheid en ‘Doe alsof je thuis bent’ blijven we alert op ons energieverbruik en hoe we dit kunnen reduceren. Vaak met de eenvoudigste handelingen, dan wel routines, kunnen we veel winst behalen voor zowel ons milieu als de portemonnee door met name bewuster om te gaan met het gebruik van elektrische apparatuur.

Aangezien er op iedere werkplek/ieder kantoor wel minimaal 1 beeldscherm staat, wetende dat we bij een grote organisatie als Sevagram hier veel van hebben, wordt nog te vaak onderschat wat er jaarlijks aan energie bespaard kan worden door deze na gebruik helemaal uit te zetten. In veel gevallen (circa 90%) wordt weliswaar de pc of laptop uitgezet, maar de beeldschermen, waaraan deze apparatuur gekoppeld is, worden aan het einde van de dag vergeten uit te zetten. De schermen staan dan onnodig voor een lange periode op standby.

Omdat ikzelf niet altijd in de gelegenheid ben om dagelijks bij iedereen langs te komen, doe ik een beroep op alle medewerkers om hier extra aandacht te besteden.

Alvast hartstikke bedankt voor jullie medewerking!

Superseva

    

    

0900 777 4 777

+