×
29-06-2023

Opnames nieuwe video's websites Sevagram

Binnenkort nemen we je mee op een visuele ontdekkingsreis door al onze locaties. Doe jij mee?

We willen potentiële bewoners en hun naasten de kans geven om direct een levendig beeld te krijgen van onze locaties én hun omgeving. De drempel om eens een kijkje te nemen op een van onze locaties zal zo aanzienlijk worden verlaagd! Maar dat is nog niet alles! We gaan ook een "Werken-Bij" video creëren voor elke individuele locatie. We willen de unieke sfeer en de bijzondere mensen die elke locatie kenmerken, vastleggen.

Dit betekent dat je een glimp kunt opvangen van de gezellige sfeer en het enthousiasme die jullie locatie het unieke eigen karakter geeft. Het is de perfecte gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen en te ontdekken hoe het is om deel uit te maken van onze dynamische teams! 


We kunnen niet wachten om te laten zien waarom Sevagram dé plek is waar je wilt zijn, zowel als bewoner als medewerker! 

Concreet:  

 • Video 1 ‘werken bij’
  Werken bij Website – in de vorm van videoportretten zoals deze https://www.youtube.com/watch?v=5JfkLwVQU1w
  We gaan in op de belangrijkste redenen waarom huidige medewerkers bij Sevagram werken. In een portret-stijl volgen we één medewerker op verschillende plaatsen, in en rondom de locatie waar degene werkt.  Hiervoor zoekt het team Communicatie 1 enthousiaste medewerker per locatie. Het camerateam loopt een hele dienst met hem/haar mee. Dit wordt verder afgestemd met deze medewerker. 
   
 • Video 2 'locatie video’ 
  Voor de Corporate Website, met o.a. de USP's van locatie in beeld (incl. Omgeving etc.) en mogelijk een factsheet van de locatie. Hiervoor hoeven gene namen aangeleverd te worden.
   

Opnames starten vanaf 17 juli t/m 30 augustus: de medewerker die meedoet aan de ‘werken bij’ video kan zelf inplannen wanneer de opnames plaatsvinden voor zijn/haar locatie. 

Doe jij mee?

Aanmelden kan via maud.cornelissen@sevagram.nl

NB. Per locatie worden beide video’s op 1 dag opgenomen

0900 777 4 777

+