×
21-07-2023

Met korting naar Cultura Nova

Cultura Nova zet van vrijdag 25 augustus tot en met zondag 3 september het culturele leven van Parkstad weer in beweging. Met een neus voor spektakel, hart voor poëzie, oog voor beeld en gevoel voor beweging toont het cultuurfestival vernieuwend theater, installatiekunst, films, muziek, beeldende kunst en architectuur van de internationale top én van talent van eigen bodem.

Deze 32ste editie van Cultura Nova opent met een feest van kleur door de luchtkunstenaars van het Franse Gratte Ciel. Tien dagen lang kun je je daarna onderdompelen in een divers programma op binnen- en buitenlocaties. Van de energieke jonge honden van Circus Baobab uit Guinée (de finalisten van de Franse televisie-talentenjacht La France a un incroyable talent 2022), het utopische Knitting Peace van het Zweedse Cirkus Cirkör tot Deeg van de Vlaamse creatieven Jef Van gestel en Peter Vandemeulebroecke; een beeldenmachine over de scheppingsdrift van de mens met niets meer dan… meel en water.

Gratis concert
Cultura Nova is een theaterfeest voor oud en jong. Met familietheater over zingende bomen en verdwaalde honden voor alle leeftijdsgroepen. Spellen, verrassende activiteiten op het festivalplein en véél muziek. Elke festivaldag eindigt met een gratis concert in de Spiegeltent.

Het programma
Laat je verrassen door het programma, dat volledig te zien is op de website van Cultura Nova. De festivalkrant is gratis op te halen bij Theater Heerlen en Kerkrade en begin augustus verschijnt deze ook als bijlage bij Dagblad De Limburger. Of blader er online doorheen op onze homepage!

Korting voor medewerkers van Sevagram
Kaarten voor Cultura Nova zijn verkrijgbaar op internet en bij de kassa van PLT. Medewerkers van Sevagram krijgen bij de kassa van Theater Heerlen, Kerkrade en Sittard op vertoon van hun personeelsverenigingspas/badge of deze brief 10% korting op de voorstellingen*. Via https://www.plt.nl/?gclid=EAIaIQobChMIiKGX9rufgAMVEIlaBR37fgpiEAAYASAAEgLkDPD_BwE krijg je deze korting met code PVCulturaNova2023. Voer deze code in bij het "actiecode"- veld, in stap 2 van het bestelproces in je winkelmandje.

Tot ziens bij Cultura Nova 2023!


* Maximaal 2 kaarten per persoon per voorstelling en met uitzondering van het filmprogramma van filmhuis De Spiegel, de concerten in de nieuwe Nor, de tentoonstellingen en de lezingen. Deze tickets zijn te koop bij betreffende locatie, en niet bij PLT. Deze korting geldt niet voor eerder gekochte toegangskaarten, niet aan de kassa op locatie en niet in combinatie met andere kortingen. 
0900 777 4 777

+