×
06-07-2023

Marion Schmitz met pensioen

Een bekende Sevagrammer gaat binnenkort van haar welverdiende pensioen genieten: Marion Schmitz.

Een bekende Sevagrammer gaat binnenkort van haar welverdiende pensioen genieten: Marion Schmitz. Ruim 18 jaar het gezicht van de afdeling Marketing & Communicatie en de laatste drie jaar als Programmamanager Raad van Bestuur, waarbij zij zich met ziel en zaligheid inzette voor verwenzorg. Kunst en cultuur op onze locaties, muziek, optredens van bekende artiesten, een tochtje met een duofiets… Marion wist altijd een geschikte sponsor of passend fonds te vinden voor al deze extraatjes -of zoals zij het zelf altijd zegt ‘de kers op de taart’-  voor bewoners van al onze locaties.

De functie die Marion binnen Sevagram bekleedde, is een wezenlijke. Daarom zijn we ook op zoek gegaan naar een nieuwe fondsenwerver en die hebben we gevonden in Paula Snijders. Paula werkt op dit moment als senior fondsenwerver en relatiemanager bij de Health Foundation Limburg en neemt op 14 augustus aanstaande het stokje van Marion over. Paula zal zich half augustus via de Flits graag aan jullie voorstellen.

Marion is daarnaast voorzitter van onze steunstichting Sevagram Verwenzorg en zal dit blijven doen tot medio oktober. We zijn op zoek naar een externe onafhankelijke voorzitter die dit van Marion gaat overnemen.

Het afscheid van Marion vindt op 24 oktober plaats. 

0900 777 4 777

+