×
29-06-2023

‘Op reis’ met Sevagram

Binnen Sevagram streven we naar continue verbetering. Naast een evaluatie van het onboardingsproces gaan we ook onze gehele medewerkersreis (employee journey) onder de loep nemen. De medewerkersreis start vanaf het eerste contact met Sevagram door een (potentiële) sollicitant en loopt door tot en met het einde van het dienstverband.

Voor een frisse blik én om te kunnen vergelijken met hoe andere organisaties dit aanpakken, hebben we de organisatie Porres gevraagd om Sevagram te ondersteunen bij deze evaluatie van de medewerkersreis. Porres ontzorgt zorgorganisaties door te helpen bij de aanpak van personeelstekorten. Bovendien geven zij advies op het gebied van procesoptimalisatie.
 
Input
Voor deze evaluatie is de input van jullie als medewerkers van groot belang. Daarom gaan we in de komende tijd zo'n 80 medewerkers van verschillende locaties, afdelingen en functies vragen om ons hierbij te helpen. Dit doen we aan de hand van een inspiratiesessie en een interview met een medewerker van Porres. We zullen medewerkers persoonlijk benaderen om hieraan deel te nemen, zij ontvangen een uitnodiging per mail. 

0900 777 4 777

+