×
23-11-2023

Lekker in je vel met de LifeCheck app

Op maandag 2 oktober werd bij Sevagram een nieuwe tool geïntroduceerd, de LifeCheck app. Een app met toegang tot meerdere professionele online diensten….. allemaal in relatie tot jouw gezondheid. Linda Koolen, Adviseur Vitaliteit & Duurzame inzetbaarheid, licht toe.

“In samenwerking met Robidus (dienstverlener bij verzuim en arbeidsongeschiktheid) en Teladoc Health (wereldwijde aanbieder van online zorg) hebben we de LifeCheck app binnen Sevagram geïntroduceerd, waarmee medewerkers de regie in eigen handen hebben als het gaat om hun gezondheid en vitaliteit.”

Drempelverlagend
“Soms voel je je niet op je best. Dat kan gebeuren. Bijvoorbeeld omdat je ’s nachts slecht slaapt vanwege stress, of omdat je een fysieke klacht ervaart, of misschien wil je wel fitter worden, maar weet je niet waar je moet beginnen. Allemaal dingen waarvoor je normaal gesproken eens met een coach, diëtiste, fysiotherapeut of andere expert zou willen spreken. Door de waan van de dag kom je daar niet altijd aan toe. Of je kunt niet terecht als het jou uitkomt. Soms is de stap ook te groot om fysiek een afspraak te maken. De LifeCheck biedt dan uitkomst.”

“Via LifeCheck kun je als medewerker van Sevagram snel en eenvoudig een online consult inplannen met een professional naar keuze om eventuele zorgen of klachten te bespreken, óf om advies in te winnen. Je krijgt dan bijvoorbeeld advies van een arts, coach of voedingsdeskundige of ontvangt hulp van een budgetcoach bij het grip krijgen op je financiën. Zij zijn bovendien op de hoogte van de mogelijkheden en diensten binnen Sevagram, waarmee ze je kunnen helpen de juiste weg te bewandelen.”

Honderd procent anoniem
“De online professionals staan tijdens werkdagen van 8.30 tot 19.30 uur gratis en direct tot je beschikking, hetzij telefonisch of via videoconsult. En: alles is volledig anoniem, zodat je privacy absoluut gewaarborgd is.
 

“Download deze superhandige app via de banners die overal op onze locaties staan.”


Je kunt ook deelnemen aan verschillende levensstijlprogramma’s om je fitter te voelen, gezond gewicht te verliezen of te stoppen met roken. Dankzij de LifeCheck app kan dat waar én wanneer het jou uitkomt. Bovendien heeft de app een jaarkalender waarin alle vitaliteitsactiviteiten van 2024 staan. Elke maand deelt LifeCheck nieuwe content van services, zoals bijvoorbeeld Stoptober of Week van de vitaliteit. Lekker flexibel dus!”

Bekijk via onderstaande link hoe je je voor LifeCheck kunt registreren:

https://www.youtube.com/@lifecheck7412

Mochten je er nou niet uitkomen, mail dan naar support@lifecheck.nu waar je telefonisch geholpen wordt.

0900 777 4 777

+