×
07-03-2024

Leergemeenschap seksuele gezondheid & intimiteit

Bo werkt als verzorgende op een somatiek-afdeling in een verpleeghuis. Een vrouwelijke cliënt woont sinds een half jaar op de afdeling. Mevrouw heeft al meerdere keren bij Bo aangegeven dat ze behoefte heeft aan seksualiteit maar niet durft. Bo besluit dat ze mevrouw graag wil helpen. Hoe kan Bo dat aanpakken?

Misschien heb jij al eens een dergelijke situatie meegemaakt. Of misschien vraag je je af of 80-plussers überhaupt nog wel behoefte hebben aan intimiteit en/of seksualiteit. En, wat is precies het verschil tussen seksualiteit en intimiteit?  
 
Schrijf je in
Wil je binnen je team open kunnen praten over de seksuele gezondheid van jouw bewoners maar weet je niet goed hoe je dit kunt aanpakken? Of ben je benieuwd hoe collega’s op andere locaties met dergelijke situaties omgaan?  Schrijf je dan via het leerportaal in voor de bijeenkomst op 9 april 2024 van 14.00 tot 16.00 uur en kom naar de leergemeenschap omtrent het thema intimiteit en seksualiteit:

https://login.studytube.nl/?back_link=https%3A%2F%2Fsevagram.studytube.nl%2Fevents%2F76578


Tijdens deze leerzame middag komt een revalidatiearts/seksuoloog Angeliek Zwinkels spreken over dit thema. Daarnaast is er genoeg ruimte om samen met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp en ervaringen/tips te delen.  

Projectgroep seksuele gezondheid & intimiteit in samenwerking met de Innovatie Community Lana Goeden, Ina Caubo, Conny Overdulve, Frederique de Winne, Frank Roost en Nancy Gregoire.

0900 777 4 777

+