×
22-12-2023

Kom in actie en ren tegen armoede

Zondag 28 januari a.s. is de 28e editie van Zweit veur Leid. Ook dit jaar loopt een team van Sevagram voor het goede doel: armoedebestrijding in Maastricht. De opbrengst gaat naar diverse scholen voor het verstrekken van maaltijden aan leerlingen om te voorkomen dat de kinderen met een lege maag en lege broodtrommel naar school gaan.

De start- en finishlocatie is bij Tapijn in Maastricht (Tapijnkazerne 20). De route voert dan ook door de verschillende delen van het stadspark en over de stadsmuur. Op de dag zelf kun je nog bepalen hoeveel rondjes van 3 km je rent of wandelt: 1, 2, 3 of 4. De start is om 13.30 uur en de uiterste finishtijd 15.00 uur. Daarna wordt het opgehaalde bedrag bekend gemaakt en kunnen we samen ‘oet zweite’ onder genot van een drankje en muziek. Meer info is ook te vinden via: https://www.zweitveurleid.nl/praktische-info

Schrijf je in voor Zweit veur Leid 2024                                                                               
Loop je mee met het Sevagram Team? Schrijf je dan in via: aanmeldenverwenzorg@sevagram.nl. Vermeld s.v.p. je naam, achternaam, geboortedatum en mobiel nummer. Heb je nog geen oranje loopshirt van Sevagram? Geef dan ook meteen je maat door.

Tot zondag 28 januari!

0900 777 4 777

+